Tuesday, October 12, 2004

No Cage Is Big Enough #1

No Cage Is Big Enough #1 (fanzine av Christin Malen) 28 engelsk språklige sider i A5 størrelse i trykkeri trykk med farge omslag. Vedlagt en cd-r med bidrag fra Beyond The Fences, The Spectacle, Union Policy, Catena Collapse, Drugbust, Dominic, Angora Static, JuJu Queens, Atrocious, Purified In Blood (alle fra Norge) og To See You Broken (fra USA)

Dette er i utgangspunktet en straight edge zine med svært pen layout og med innhold som burde interessere de fleste som er opptatt av pønk. Intervjuer med The Spectacle og To See You Broken, leserbrev fra Kristoffer i Kaospilot, scene rapoorter, anmeldelser og artikler om straight edge. Alt i alt en meget bra zine der det eneste som trekker litt ned er mangelen på spalter slik at setningene blir litt lange. Slikt er selvsagt pirk og jeg kan trygt anbefale zinen til absolutt alle.

CD-ren som følger vedlagt har bidrag fra band som alle er omtalt på ett eller annet vis i zinen. Bare den er verdt de 25 kronene alene. Synd det ikke er flere uutgitte låter men man får da en cd med noe av det beste fra den norske hardcore scenen pr dags dato. 1 opplaget på 200 ble revet vekk på få dager og nytt er bestilt. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor denne er en salgs suksess…..

Oppdatering (25 nov 2004); Nytt opplag er nå i salg (inkl cd-r) som er mere lesbar enn 1 opplaget da enkelte sider har mer lesbare trykking enn 1 opplaget. Ryktes at nytt nr er under planlegging.

Av Tore Stemland

No comments: